DIY kletsvideo + Q&A!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Vandaag hebben we een iets ander soort video dan normaal, het is een doe-het-zelf kletsvideo met een mini Q&A! We hadden al een hele tijd in gedachten om van oude en ongebruikte kaarsen en waxinelichtjes, nieuwe kaarsen te maken en het leek ons leuk om dit projectje te verwerken in een gezellige klets-video! In deze video updaten we jullie over wat nieuwe belevenissen, beantwoorden we een aantal vragen en laten we je zien hoe we kaarsen recyclen en upcyclen. Ik zou zeggen, pak er wat te drinken bij (en ook wat snacks!) en ga er lekker voor zitten want het is een gezellig lange video geworden. Hope you like it!

Wat is jouw favoriete seizoen? En welke DIY heb jij voor het laatst gedaan?

Liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon

Josh V pop-up store!
Weekly Snaps #51
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 1 oktober 2017 / 19:46

    Tara haar lachje wanneer jij, Larissa, zegt ‘het gaat goed’ ;-) Ben blij voor je dat je terug beter in je vel zit! Een dipje is altijd rottig en iedereen mag eens wel een dipje hebben vind ik, maar toch ook belangrijk om hier positief terug uit te komen. Leuke video trouwens! Nu krijg ik ook zin om geurkaarsjes te gaan aansteken… :)

  2. 2 oktober 2017 / 10:42

    Wat een leuke video! <3 Ik ben gek op kaarsen maar nog leuker is om het zelf te maken. Handige tip ook om ze eerst even in de vriezer te doen.

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127