De 1e kerstvibes en naar Berlijn – Weekvlog #5

Yay, welkom bij weer een nieuwe weekvlog! In deze vlog nemen we je mee naar Berlijn waar Larissa voor twee dagen op persreis was, vertellen we over de struggles van het opnemen van een video, staat Tara voor een dichte deur bij onze ouders, krijgen we ook de eerste kerst-vibes door de gezellig ingerichte Intratuin en vertelt Tara je ook meer over het verwijderen van je selftan.

In deze weekvlog laat Tara zien hoe zij haar self tan verwijdert met de zogeheten ‘self tan eraser’ van het merk Bondi Sands! De producten van Bondi Sands hebben salon kwaliteit en bevatten verzorgende ingrediënten.

Hoe werkt het? Je masseert de foam in de huid, laat het minstens 5 minuten intrekken waarna je het eraf kunt spoelen en weg is je tan. No worries, dit product bevat geen enge chemicaliën of hardnekkige scrub! Hierna is je huid weer helemaal naturel en heb je weer een schoon canvas, waarna je vlekkeloos weer nieuwe tan kunt aanbrengen. Het werkt super makkelijk en snel! Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust aan ons in de reacties onder de video.

Bondi Sands is te koop bij Etos en de self tan eraser en de self tanning foam kosten €19,95 per stuk. Meer informatie over Bondi Sands en de producten vind je ook op www.bondisands.eu

Deze weekvlog is gedeeltelijk gesponsord door Bondi Sands.

Kerstbomen shoppen + Vlogmas update!
Weekly Snaps #112
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131