Cropped top & Mom jeans

Ik denk dat er een aantal van jullie naar deze cropped top kijken en denken ‘aaah, zo koud!’ en ik snap wat je bedoelt haha, maar ondanks dat het soms zo grijzig is buiten, waren de temperaturen laatst nog best wel aangenaam. Momenteel zit ik in Amerika en deze outfit is eerder geschoten hier in het mooie Utrecht. Hopelijk hebben we nog een paar warme dagen straks, want ik loop het liefst in een outfit zoals deze! 

In de ochtend pak ik een sweater uit de kast en deze ruil ik daarna toch weer om voor een t-shirt en ik ben blij toe, want 9 van de 10 keer stap ik alsnog daarna zwetend van m’n fiets af haha! Echt typisch de herfst… Herkenbaar? Als ik de deur uit ga neem ik trouwens wel nog een jasje mee hoor, maar voor deze foto’s heb ik die even achterwegen gelaten want dat vond ik net wat leuker staan! Anders krijg je allemaal van die outfit foto’s met een jas erover heen, waardoor je heel de outfit eigenlijk niet ziet. Zolang ik mijn jas nog kan uittrekken, doe ik het graag haha! Maar straks in de winter is dat natuurlijk geen optie meer ;)

Ik draag hier een cropped top die ik laatst bij Primark zag hangen en meteen in m’n mandje heb gegooid. Zoals je vast wel weet ben ik heel erg van de basic items, maar ik merkte dat ik ook wat opvallendere items nodig heb om mijn outfits soms net wat extra’s te geven. En toevallig past het blauw in de top perfect bij deze Vans wat ik ook wel heel leuk vond staan!

Verder nam ik mijn Rebecca Minkoff rugzakje mee op pad en zelfs een zonnebril, voor die enkele zonnestralen waar we nog even van kunnen genieten. De herfst vind ik altijd een lastig seizoen wat kleding betreft. Aan de ene kant kan je losgaan met laagjes, maar laten we eerlijk zijn, het is altijd een struggle. Schijnt de zon? Dan kan het flink heet worden! Schijnt de zon niet? Dan voelt het meteen aan als winter haha! Een goede warme jas is daarom echt key… Heb jij al de perfecte tussenjas gescoord?

Anyways, daar hoef ik de komende week nog eventjes niet aan te denken. Ik ben op dit moment in Las Vegas en de temperatuur is hier 37 graden Celcius, ongelooflijk warm! Check zeker mijn Instagram en stories voor live updates :) Tot snel weer in Nederland!

Primark cropped top / Asos mom jeans / Rebecca Minkoff backpack (lak variant hier!) / Vans sneakers / Come Get Fashion sunglasses 

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Pssst, volg je me ook al op Instagram? Daar plaats ik ook dagelijks foto’s van mijn looks! :-)
Welcome back, platform sk8 hi
Kringloop vlog en shoplog
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 24 september 2018 / 10:10

  Wat een fijne outfit! Je hebt echt een mooie figuur voor zo’n cropped top. Als ik dat aandoe lijk ik net een ie, er zit nergens vorm in hahah. Helaas is het inderdaad als stukke frisser geworden hier, maar september is altijd een rare maand. Super leuk dat je nu in USA zit met je vriendje, ik zie alles op Instagram! :p

 2. 24 september 2018 / 11:15

  Mooie outfit helaas zijn er voor weinig mensen deze tips weggelegd. Maar jou staat het prachtig. Liefs soraya

 3. Robin
  26 september 2018 / 20:39

  Staat je goed Larissa!

 4. Denise
  3 oktober 2018 / 13:04

  Het staat je echt goed!
  Mooi topje van de Primark <3

  X

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127