Closet Confidential Tag

Een tijdje geleden vroeg ik jullie op Instagram naar jullie Fashion Confession en ik kreeg echt veel en super leuk respons daarop! Om dit onderwerp een beetje mee te nemen naar onze blog, heb ik vandaag voor jullie de Closet Confidential Tag gedaan. Je ziet deze wel eens voorbij komen in video-vorm maar het leek mij ook leuk om deze als artikel te plaatsen. Laten we beginnen!

Closet Confidential Tag

1. Wat is het oudste item in je garderobe(kast)?
Ik heb eventjes moeten nadenken, maar ik dénk dat ik het weet: het is deze zwarte skinny jeans van het merk Tripp die ik in 2008 bij Hottopic kocht. Hottopic is een Amerikaanse winkel met een soort van ‘alto’ style waar je o.a. bandshirts, spikes en dergelijke kan kopen. Ik moest voor mijn stage een zwarte jeans hebben en koos dit paar. Ik heb deze compleet afgedragen en ik ben er in gevallen waardoor er een gat in de knie kwam (die ik later heb uitgescheurd). Het elastiek in de jeans is inmiddels best wel uitgelubberd, maar desondanks draag ik deze broek nog steeds af en toe omdat hij enorm lekker zit én ik er leuke herinneringen aan heb.

Closet Confidential Tag

2. Wat is het nieuwste item in je garderobe(kast)?
Dat zijn een paar items uit de webshop FabFashion! Ik ontving laatst een doos vol met goodies: een mintkleurige jas, hoed, lace top, riempje en jeans met touwtjes. Ik vind het altijd super leuk om post te ontvangen en als het dan ook nog eens hele leuke items zijn dan gaat m’n hartje wel sneller kloppen haha. De jas, riem en het hoedje heb ik jullie al in outfit posts laten zien. Klik hier, hier en hier voor de volledige outfit of the day artikelen!

Closet Confidential Tag

3. Wat is het duurste item in je garderobe(kast)?
Oeh lastig, ik heb niet enorm dure items in mijn garderobe eigenlijk! Wat op zich best wel jammer is, aangezien ik het niet erg zou vinden (mijn portemonnee weer wel) om een mooie Chanel tas aan mijn garderobe toe te voegen! Ok, back to reality! Ik denk dat deze armband van Buddha to Buddha het duurste is, dit is het model ‘Chris’ en kreeg ik een paar jaar geleden van mijn ouders voor Kerst!

Closet Confidential Tag

4. Wat is het goedkoopste item in je garderobe(kast)?
Ik denk dat dit de spaghetti-band topjes van H&M zijn, van €4,95 en volgens mij kent iedereen deze wel toch? Het is voor mij een echte musthave én basic voor in de kast en ik draag er bijna altijd wel één onder mijn tops. Ik kies altijd voor de langere varianten, zodat je deze in je broek kunt stoppen en een per ongelijk bouwvakkers-decolleté kunt voorkomen!

Closet Confidential Tag

5. Wat is je mooiste koopje geweest?
Dat is makkelijk; deze zwarte skinny jeans van Bershka! Ik kocht deze een tijdje geleden in de sale bij Bershka in Hilversum en sindsdien zijn wij eigenlijk onafscheidelijk. Het vinden van een goed paar zwarte (skinny) jeans is enorm moeilijk -echt waar!- maar dit paar zit werkelijk als gegoten, loopt niet uit en het allermooiste is, dat ik deze voor maar €6,99 scoorde!

Closet Confidential Tag

6. Wat is je grootste miskoop geweest?
Oh, dat is een lastige! Ik heb er niet echt eentje die er echt uitspringt, maar ik doe zeker wel eens een miskoop. Meestal is dat een paar hakken of een top die ik na een tijd nog steeds niet aan heb gedaan. Als ik nu toch moet kiezen, zijn het deze enkellaarsjes van Zara en deze laarzen van Sendra. Ik vind beide laarzen echt nog steeds heel erg gaaf en mooi, alleen de Zara laarsjes zijn net iets te krap en te hoog en de Sendra boots… ja ik draag ze gewoon niet én ze moeten nog uitgelopen worden (waar ik een hekel aan heb). Zo nieuw zijn ze nog! Af en toe update ik onze Shop Our Closet met items die ik niet meer draag of miskopen trouwens, alleen ben ik er nog niet helemaal over uit of ik de Sendra boots durf weg te doen…

Closet Confidential Tag

7. Laat 3 van je favoriete items uit je garderobe(kast) zien!
Uiteraard is dat weer het paar skinny jeans uit vraag #5, mijn Nike Roshe in neon kleur en m’n army jasje van Episode! De jeans hoef ik niet meer uit te leggen aangezien ik dat al had gedaan, de Nike Roshe sneakers zijn favoriet omdat de kleur echt enorm gaaf is en ik heb nog niet veel anderen met deze kleur gezien dus dan ben ik nog een beetje exclusief ha-ha-ha! En mijn 3e favoriet, het army jasje, is een favoriet omdat het werkelijk een heel fijn jasje is! Hij laat niet veel wind door, waardoor hij heerlijk is wanneer het wat kouder wordt en hij staat enorm stoer bij elke outfit. Ik vind deze het leukst om te dragen met opgerold mouwen en kan je zowel over een schattig jurkje dragen of bij jeans en shorts. Super comfortabel én makkelijk te combineren.

EN: This is the Closet Confidential Tag that I found on YouTube and decided to do fill this one in too! I will translate the questions and answers real short so you know what I’m talking about haha.
#1 What’s your oldest item? My black skinny jeans from Tripp. I got them in 2008 at Hottopic in America, where I needed a black pair for my internship. I have worn this baby so so so many times.
#2 What’s your newest item in the closet? That must be some goodies I received from the webshop FabFashion like this mint colored coat.
#3 What’s your most expensive item in your closet? That must be this Buddha to Buddha bracelet that I got from my parents for Christmas.
#4 What’s your cheapest item in your closet? These super simple and easy tops from H&M. They go under everything!
#5 What’s your best purchase? These black skinny jeans from Bershka. I scored them on sale and they fit like a glove.
#6 What’s your worst purchase? With pain in my heart, I must say these booties from Zara and Sendra. I love ’em both, but I just don’t wear them out!
#7 Show 3 of your favorite items! Of course my black skinny jeans from Bershka, my vintage army jacket and these neon Nike Roshe Run sneakers. Loooove! 

Dat waren de vragen uit de Closet Confidential Tag, vond je ’em leuk om te lezen neem deze dan vooral ook over!
Wat is jouw beste aankoop en miskoop geweest?  

xoxo Larissa
@larissaverbon 

Canon Workshop
Cream Knit Kimono
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38 Reacties

 1. 11 mei 2014 / 00:41

  Wat een leuke tag zeg, ik kende ‘m eigenlijk nog niet! Ik vind het wel moeilijke vragen om te beantwoorden, hoor. Ik heb niet echt hele grote miskopen, maar ik heb wel twee keer gehad dat ik kledingstukken te groot kocht (en dan bedoel ik wel meer dan één maatje) omdat ik zó enthousiast was. Oeps! Haha.

 2. Ellen
  11 mei 2014 / 10:16

  Die Sendraboots niet wegdoen! Volgens mij heb ik net dezelfde in het bruin, ongeveer 6 jaar geleden gekocht geloof ik. Ik vind dat ze geweldig staan bij een (romantisch) jurkje, om het wat ‘op te stoeren’. Maar ze hebben inderdaad wel wat inlooptijd nodig…

 3. Laura
  12 mei 2014 / 16:42

  Wat een leuke tag om te lezen. En inderdaad ik ben ook echt altijd opzoek naar de perfecte zwarte jeans. Ik heb ook altijd een aantal eisen waar ze aan moeten voldoen haha, heel herkenbaar dus.

 4. daphne
  12 mei 2014 / 16:55

  wauw die sendra laarsen! waar heb je die gekocht?
  opslag verliefd

 5. 13 mei 2014 / 08:56

  leuke tag! kende hem nog niet =). Ik zou echt niet weten wat het oudste is in mijn kast, ik denk een tshirtje wat ik droeg toen ik 16 was en die laatst ook weer eens tegen kwam.
  Die laarzen niet weg doen hoor, krijg je spijt van!
  Ik ben nu zelf aan het sparen voor een Buddha2Buddha armband, schiet alleen niet erg op. Ik heb al een junior versie die ik van verjaardagsgeld kocht, maar heb er nu weer eentje op het oog die echt duur is pffff.

@Endlessweekendnl

0   266
738   1000
4   273
3   336