Candy Pink Sweater

Ondanks dat ik me het fijnste voel in kleuren als zwart, zwart en oh, had ik al zwart gezegd? heb ik ook wel momenten dat ik wel voor wat meer kleur wil kiezen. En als ik dat doe, dan kies ik ook meteen voor een knaller. Zoals deze Candy Pink Sweater die ik in deze look draag! Ik zag deze trui, de kleur en het model en ik werd meteen verliefd. Het is een perfecte trui om te dragen op een simpele skinny jeans, een mom jeans maar ook voor straks in de zomer op een short. Aah, kunnen we alvast naar de zomer doorspoelen? Nee? Oké jammer. Gelukkig hadden we tijdens het shooten van deze foto’s wel een beetje zon dus ik kon meteen weer m’n bijpassende zonnebril rocken. Kijk je mee naar de volledige look? 

Yaaas, ik kan weer m’n Converse sneakers uit de kast halen en ook meteen mijn opgerolde broek + blote enkeltjes laten zien. Het was afgelopen week namelijk best wel goed te doen qua temperaturen en ik krijg echt het gevoel alsof de Lente om de hoek is. Officieel gezien is dat ook echt het geval, maar we weten allemaal wel dat we vaak nog (vervelend) verrast kunnen worden. Maar goed, deze look kon qua temperaturen zeker wel en dat maakt me super blij. De trui geeft de look ook net wat voldoende kleur en zomersheid dat ik nodig heb en verder is deze trui ook gewoon geweldig snoeperig. De flared mouwen maken hem ook niet zo basic en ik krijg van zulke mouwen ook altijd een zomers gevoel. Ik denk dat deze trui in combinatie met een blauwe high waisted short en wat sneakers eronder ook heel erg geslaagd is.

Wat vinden jullie van deze vrolijke kleur bij mij? Ik vind de trui ook heel leuk combineren met m’n paarse spiegelglazen van Ray Ban! Maar ik zou Laris niet zijn als ik de rest wel even wat stoerder afmaakte met zwarte items, scheuren in de jeans, een choker en natuurlijk een biker jasje.


Ph. Canon 6D – 50mm 1.8

Episode biker jacket (similar here) / Loavies sweater / Loavies choker / Topshop mom jeans
/ Converse sneakers / Michael Kors watch (in gold here) / Michael Kors backpack 

Liefs, Larissa
@larissaverbon 

Endless Weekly Snaps #23
New in: de plantenstandaard!
Deel:

18 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 07:05

  Hele leuke outfit! Past precies goed bij het mooie weer van de afgelopen dagen!
  Liefs,
  Elles

  • 18 maart 2017 / 01:00

   Jaa echt he, werd er zo blij van om wat meer lente-weer al te zien!

 2. 17 maart 2017 / 07:38

  Wat een super leuke trui! Die mouwen zijn ook erg leuk. Mooi voor de lente zeg. Ik draag zelf ook altijd het meeste zwart, maar combiner het vaak met wat kleur. Dus bijv: een zwarte top, zwart rokje, mintgroen vestje en mintgroene schoenen. I love it haha. <3

 3. 17 maart 2017 / 08:19

  Die trui staat je echt super goed! Lekker vrolijk.

  • 18 maart 2017 / 00:59

   Dankjewel, echt zo’n vrolijk snoeperig kleurtje he!

 4. 17 maart 2017 / 11:12

  Die paarse glazen waren het eerste dat me opviel! Staat je goed, fijn dat je zo’n girly item toch stoer combineert.

 5. Britt
  17 maart 2017 / 18:51

  Staat je goed dat kleurtje, het laat je huid mooi uitkomen vind ik!

  • 18 maart 2017 / 00:58

   Dankjewel, volgens mij krijg ik er zelf ook wel iets meer een kleurtje van haha!

 6. 18 maart 2017 / 14:13

  staat leuk zo onder een zwart jack, toch wat kleur in je outfit! zelf zou ik hem niet dragen maar staat je goed

 7. Denise
  18 maart 2017 / 23:00

  Staat je super mooi Larissa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *