Bobbi Brown – Peace Love & Beach trio palette review

Joehoe, volgens mij is het voor het eerst op onze blog dat we een Bobbi Brown product reviewen! We zijn al jaren bekend met het merk, maar toch is dit voor het eerst dat we er een apart artikel aan wijden. Waarom? Ik heb eigenlijk geen idee en dat is ook helemaal niet belangrijk meer want in dit artikel review ik een van de drie Peace, Love & Beach trio oogschaduw palettes uit de nieuwe collectie en laat ik je weten wat ik ervan vind!

Peace, Love & Beach is de nieuwste collectie van Bobbi Brown en bestaat uit drie verschillende oogschaduw trio’s, twee kleuren nagellakken en een prachtige highlighter. In de zomer en op vakantie draag je vaak iets minder make-up, maar de items in deze collectie zijn volgens mij producten die wij vaak nog wel dragen tijdens de vakantie! Zo wil ik altijd een oogschaduw dragen (anders gaan m’n oogleden gedurende dag echt plakken wat mega vervelend is), omdat ik vaak alleen maar sandaaltjes draag wil ik ook dat mijn nagels altijd gelakt zijn en een highlighter… tsja, daar hoef ik niet eens over te beginnen toch? Is altijd een must haha! Wij hebben het trio oogschaduw palette in de kleur Love ontvangen, dus die zal ik in dit artikel reviewen.

Bobbi Brown / Peace, Love & Beach oogschaduw trio / Love / 7,2 gram / €42,00

Het Love palette beschikt over drie verschillende mooie warme en zacht bruine kleuren, met ook drie verschillende finishes. De kleuren in dit palette zijn redelijk nude zodat je hier een casual look mee kunt maken, maar ook weer niet te simpel door de prachige finishes van de oogschaduws. Precies waar ik van houd! Het palette is heel leuk vormgegeven en straalt echt zomer en beach-vibes uit. Qua grootte is hij ook lekker compact (75 x 56,44 x 13mm) waardoor je hem zo in je tas of toilettas kunt inpakken. Super handig wanneer je op reis gaat, maar gelukkig zijn de pans van de oogschaduws wel nog lekker ruim gebleven waardoor je hier nog steeds goed met je kwast in kunt dippen. Een heel fijn detail!

Het Love palette bestaat uit de volgende kleuren:

 • Driftwood: Een warme choco bruine metallic oogschaduw (links)
 • Oyster: Een koele bruine kleur met heel veel sparkles (midden)
 • Sandy: Een lichtbruine warme shimmer oogschaduw (rechts)

Pigment

Het pigment van de oogschaduws is echt dik in orde, ook komen de kleuren precies zoals ik had verwacht over tijdens het swatchen alhoewel ik de middelste kleur, Oyster net wat grijzer en chunkier met glitters had verwacht. Eenmaal op de huid blijkt Oyster namelijk een zacht roze ondertoon te hebben en de oogschaduw heel zacht en creamy te zijn. Een positieve verrassing vind ik, want deze kleur en finish is echt prachtig!

Driftwood is een prachtige diepe chocokleur op de huid en perfect om je look wat donkerder en zwaarder mee te maken. En als laatste de kleur Sandy die mijn favoriet is. Dit is echt een prachtige kleur, die net tussen goud en rosegold in zit. I love it! Het is eigenlijk een basic nude kleur (vandaar dat je hem op mijn huid niet heel duidelijk ziet, maar het pigment is goed!), maar dan wel een prachtige shimmer erin waardoor hij veel luxer overkomt. Yes, na het swatchen ben ik nog steeds enthousiast over dit palette!

bobbibrownlovetriopalette-3
bobbibrownlovetriopalette-2

Ooglook

Op het gehele ooglid heb ik Sandy aangebracht, dit geeft de look een mooie nude basis maar dan net even met wat extra shimmer. Mocht ik voor een simpele look willen gaan (en lui zijn) als ik bijvoorbeeld de hele dag aan het zwembad zou liggen, dan zou ik alleen deze kleur erop knallen en klaar zijn voor de dag!

In dit geval heb ik zowel onder het oog als in de crease Driftwood aangebracht, deze brengt net wat meer smokeyness en diepte aan deze nude ooglook. Mocht je ervan houden, kan je Driftwood nog iets heftiger aanzetten waardoor je er ook een echte nachtlook van kunt maken.

De kleur Oyster heb ik op het midden van het ooglid aangebracht voor net wat meer glitter en deze heb ik ook aangebracht in de binnenste hoekjes van m’n oog en op het wenkbrauwbot. Tijdens het aanbrengen van Oyster merkte ik toch iets meer de chunky glitters, of ook wel de sparkles in deze oogschaduw. Dit zorgt ervoor dat het echt een ander soort oogschaduw is ten opzichte van de andere twee en dat je deze perfect kunt gebruiken wanneer je net wat meer glitter & glamour wilt aanbrengen!

En als highlighter!

Ik vond Sandy en Oyster zo mooi shinen, dat ik ze ook lichtjes aan heb gebracht op m’n junkbeenderen als highlighter! Vanwege de kleuren (best wel nude en met een lichte zachtroze ondertoon) vond ik dit prima kunnen en staat het prachtig wanneer je lichter van huid bent en ook wanneer je iets bent gekleurd!

Eindoordeel? ★★★★

Aan het Peace, Love & Beach trio palette van Bobbi Brown hangt een hoger prijskaartje dan je misschien gewend bent om te zien op onze blog, maar oh wat ben ik blij dat ik dit palette heb uit mogen proberen! De kleuren zijn precies mijn smaak en het pigment is gewoon geweldig. Ook brengen ze super fijn aan, kruimelen de oogschaduws niet en kan je er een prachtige look mee maken. Het is een lekker compact palette, zonder dat je hoeft in te leveren op handigheid van een groter palette. De pans zijn namelijk lekker ruim wat ik een dikke plus vind en dat mis ik soms bij andere palettes wel! Hij is misschien wat prijzig, maar mocht je wat meer budget hebben en op zoek zijn naar een fijn en compact palette met kleuren die je niet snel zat wordt, dan is dit een heel fijn palette!

Ben jij al bekend met de producten van Bobbi Brown? En welke make-up producten draag jij in de zomer?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

Floral dress with western boots
Endless Weekly Snaps #39
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 10:21

  Leuk palette zeg! Echt ideaal voor vakantie inderdaad. Helemaal gezien ie zo multifunctioneel is! Voor een simpele alledaagse look houd ik heel erg van dit soort kleurtjes!

 2. 10 juli 2017 / 10:52

  Heel mooi, basic paletje! Vind de kleuren heel mooi, prima om een zomerse look mee te maken. Mooie foto’s zijn het ook!

 3. Denise
  10 juli 2017 / 19:01

  Ziet er erg mooi uit!

 4. Bianca
  13 juli 2017 / 23:57

  Leuk artikel! Ik ben vandaag bij de Douglas geweest en hij is echt heel mooi. Maar… hij kost rond de €42 ipv €31. En eigenlijk vind ik alleen de middelste mooi. Ik wacht nog heel even met aanschaffen. De kleuren staan jou in elk geval mooi, Larissa!

  • Larissa
   Auteur
   14 juli 2017 / 10:39

   Hi Bianca,
   Bedankt voor je reactie!
   Ik heb nog even rondgekeken en zie inderdaad €42,- staan, ook op Bobbi’s eigen website. Heel vreemd dat ik dan ben gekomen met €31,- mijn excuses en bedankt voor je oplettendheid!

@Endlessweekendnl

0   266
738   1000
4   273
3   336