Black velvet and camel coat

Fri-nally! Het is vrijdag en dat betekent dat het bijna weekend is, wat een heerlijk gevoel he? Dat gevoel kan je gelukkig eindeloos vasthouden als je onze blog bezoekt voor inspiratie en ontspanning ;) Lol. Vanochtend begonnen wij de dag met een gezellig (zakelijk) gesprek en een heerlijk uitgebreid ontbijtje. Dit is mijn outfit of the day: een black velvet top met mijn camel coat. Lees gauw verder om de andere foto’s te bekijken!

Het is vandaag een grijze dag met kleine regenbuien tussendoor, dus dat resulteert in hele mooie glanzende stenen en dat staat prachtig op de foto’s! Zo doen ze dat in Hollywood voor films ook toch? En zie je, ik kan wel eens positief zijn over het grauwe weer hahaha! Sinds lange tijd draag ik weer een mutsje op mijn hoofd, kunnen jullie onze beanie verslaving nog herinneren? Ik vind het nog steeds leuk staan maar in dit geval heb ik er ook wel een beetje voor gekozen uit praktische redenen:
1. lekker warm
2. bad hair day cover up!

Verder draag ik mijn super fijne camel jas, een velvet t-shirt (okey eigenlijk is het een jurkje die ik in mijn broek ‘getucked’ heb) en een nieuwe skinny jeans van Topshop. Ik was echt toe aan een nieuwe goede zwarte skinny jeans, dus ik heb gewoon mijn favoriet opnieuw gekocht. Mijn oude ‘joni jeans’ van Topshop heb ik echt non-stop gedragen voor 1,5 jaar en deze kan nu echt wel de prullenbak in. Maar omdat mijn vorige jeans zo ontzettend lelijk was geworden, was ik eigenlijk helemaal vergeten hoe fijn ‘ie was! Hij is super strak en stretchy (dus comfortabel), strak rond de enkels en zo zwart als mijn ziel. En niet te vergeten: sky high! Hij zakt nooit af. Dit keer heb ik trouwens wel lengtemaat 34 genomen omdat mijn benen lang zijn en het anders net een enkelbroekje is. Veel fijner! Yay!

Deze choker om mijn nek is nieuw, misschien heb je hem langs zien komen op mijn Instagram stories. Ik heb deze western uitziende choker bij de Forever21 gezien en ik ben echt obsessed. Ik ben dol op western buckles en details, het maakt mijn outfit helemaal af.


Ph. Canon 6D – 50mm 1.8

Sissy-Boy coat / Loavies tee / Topshop jeans / Shelly London shoes (via Sarenza.nl) / Fjällräven bag/ Forever21 choker / H&M beanie

Ben jij ook altijd extra vrolijk op vrijdag? Zo ja, waarom? En zo nee, waarom niet?

Liefs Tara
@taraverbon

 

Endless Weekly Snaps #19
Op deze manier bloggen en YouTuben wij als een duo en als zusjes!
Deel:

15 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 14:11

  Wat een ontzettend mooie jas. De lengte is ook echt precies goed, valt mooi tot op je knieën.

  • 22 februari 2017 / 10:37

   Yay dankjewel, ik ben er ook nog steeds erg blij mee :)

 2. 17 februari 2017 / 15:18

  Wat een mooie jas en foto’s zeg! Ik ben altijd extra vrolijk op vrijdag omdat het dan bijna weekend is. En omdat ik mijn huidige werk niet helemaal leuk vind. Oeps! Vandaag ben ik extra vrolijk omdat ik sushi ga eten met vrienden. Zin in!

  • 17 februari 2017 / 15:52

   Dankjewel! Ah super leuk om te lezen, ik heb ook meteen zin in sushi haha! De verleiding…

  • 22 februari 2017 / 10:36

   Ja en helaas zal het zo treurig zijn voor de komende tijd, ach, gelukkig is het niet ijzig koud!

 3. 18 februari 2017 / 13:24

  Ik vind het heel mooi die jas, mooie kleur ook.

 4. Janneke Rutten
  11 mei 2017 / 00:30

  Super mooi! Ik heb een vergelijkbare jas van Sissy Boy (wel een beetje meer oversized, maar daar houd ik van!) afgelopen weekend weten te scoren op een tweedehands kleding beurs. Beetje warm voor nu, maar ik kon hem toch niet laten liggen ^^ Staat je super goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *