Beroemd door YouTube

“Beroemd door YouTube”. Dat is de titel van het artikel in Vrouw magazine met daarnaast een interview over ons. Hoe flippin’ cool is dat? Deze editie is alweer van vorige week dus misschien had je het al voorbij zien komen, maar mocht je het gemist hebben dan kan je het hier nog even terug zien. Wij zijn in ieder geval mega trots op deze publicatie en delen het maar al te graag met je, kijk je mee?

Even geleden namen we je al mee op pad tijdens een behind the scenes vlog waarin we al vertelden over de publicatie en de foto locatie. Mocht je deze nog niet gezien hebben, bekijk deze video dan door op deze link te klikken en hier op deze foto’s zie je het resultaat!

En ja, de oplettende lezer heeft vast al gezien dat onze namen omgewisseld zijn, maar dat maakt de publicatie zeker niet minder leuk :-)

Maar terug naar de titel, wat een knaller zeg! Een titel die wij niet zo snel zelf op onze blog of Youtube kanaal zouden gebruiken omdat het toch wel een beetje heftig klinkt en daar zijn we te verlegen en bescheiden voor, maar dat het door een ander wordt genoemd is dan toch wel erg tof! Laten we eerlijk zijn; we voelen ons niet een beroemdheid, maar wel een bekende van jullie omdat velen van jullie ons aanspreken op straat, in winkels en waar dan ook. En toch blijft dat ons keer op keer weer verrassen! Maar wel op een leuke en positieve manier natuurlijk! Wanneer je ons ziet dan mag je dat altjd laten merken door gewoon een gesprekje aan te knopen, of als je dat niet durft (ook niet gek hoor!) vinden we een glimlach, of zwaai ook echt helemaal te gek – of iets anders leuks, wat jij ook maar wilt. Dat vinden wij echt niet gek, ook niet awkward, ook niet vervelend en echt juist alleen maar leuk!

In dit interview hebben we het over onze jaren op YouTube en op het internet: hoe wij dit ervaren en ook hoe anderen dit zien. De een snapt het en de ander juist niet. Vandaar dat de quote “mensen snappen niet dat dit een fulltime baan is” is uitgelicht. Een belangrijk stukje voor ons ook! Het heeft namelijk jaren geduurd voordat wij fulltime met Endless Weekend aan de slag konden en het heeft ook jaren geduurd voordat men doorkreeg, dat bloggen en YouTuben een serieuze business is. Maar goed, jullie begrepen dit natuurlijk allaaaaang! :-)

Het is namelijk dankzij jullie dat wij bloggen en YouTuben al jaren met enorm veel plezier doen en dat is ook echt de reden dat wij het al zo lang volhouden. We zijn hiermee begonnen omdat we het zo leuk vonden om te doen en nog steeds halen wij er ontzettend veel energie uit, mede door jullie steun en vertrouwen in ons. We vinden het geweldig om te merken dat jullie met ons mee zijn gegroeid, maar verwelkomen ook alle nieuwe lezers en kijkers met open armen. Ook op Youtube blijven we groeien in het aantal abonnees en hopelijk halen we dit jaar dan toch eindelijk de 100K. Dat is toch echt wel al jaren een Youtube goal haha! Door de jaren heen zijn we ook steeds vaker gaan horen dat we echt gezien worden als een leuk blogduo, in plaats van enkel ‘de zusjes van’. VROUW, super bedankt voor jullie leuke uitgave, we zijn mega trots en dankbaar!

Welk  magazine lees jij graag? En waar vind jij dat we in moeten verschijnen? ;)

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon
@larissaverbon
@endlessweekendnl

Endless Weekly Snaps #28
Primark Lente Shoplog!
Deel:

14 Reacties

 1. 20 april 2017 / 08:11

  Wowww super leuk! Jammer dat ik het gemist heb, ik zou het artikel graag nog willen lezen maar dat gaat helaas niet van deze foto’s af haha. <3 Ik volg jullie nog niet heel lang, maar sinds ik jullie volg ben ik 'verslaafd'. Ik vind dat jullie leuke artikelen schrijven en lekker breed, dus voor iedereen wat wils of voor elke mood waar je op dat moment in zit. Ga vooral zo door! En ik zie jullie helemaal niet als 'de zusjes van' maar gewoon 'de meiden van endless weekend' of 'larissa en tara'. :)

  • 21 april 2017 / 14:00

   Hi Eveline, ah dankjewel! Super lieve comment!!! xx

 2. 20 april 2017 / 09:19

  Heel leuk! Ik heb hem hier liggen, maar moet hem nog lezen. Ik vind de Vrouw sowieso een erg leuk blad, dus chapeau dat jullie daarvoor gevraagd zijn. De foto’s zien er al goed uit! Ik zie jullie trouwens ook niet als ‘de zusjes van’. Wellicht helemaal in het begin (ik volg jullie al mega lang), maar in ieder geval al lang niet meer. Nogmaals bedankt voor de gezellige foto en kletspraatje bij de Creative Life beurs btw! :)

  • 21 april 2017 / 14:00

   Hi Kimberly, dankjewel! Super goed om te horen :) Thanks voor alle support!

 3. Britt
  20 april 2017 / 15:33

  Ik heb hem thuis ook mogen ontvangen, ik vond het interview heel leuk geworden! Het lijkt me zo tof om jullie in bladen als bijvoorbeeld Glamour, Elle, Grazia, Cosmopolitan te zien, wie weet ooit!

 4. 21 april 2017 / 11:01

  Wat een leuke foto ook! Ik ga meteen even naar mijn onderburen, zij hebben de Telegraaf, en dan kan ik de VROUW even lezen. Super tof! Ik lees veel reistijdschriften en een paar Scandinavische (vooral de Noorse), maar ik vind de Linda ook altijd erg fijn. Fijn weekend! X

 5. Tanja
  24 april 2017 / 16:07

  Ha meiden, jullie super dank dat jullie meededen. Een eer om jullie te mogen interviewen! Was gezellig, succes verder met jullie Endless Weekend en de rest. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *