Amerika roadtrip vakantie vlog!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Joehoe, zoals je vast wel in m’n Weekly Snaps van gisteren had gelezen ben ik weer terug van vakantie. Ik was de afgelopen twee weken samen met m’n vriend in Amerika op vakantie, waarbij we een auto hebben gehuurd en een prachtige roadtrip door het westen hebben gedaan. We hebben onder anderen Los Angeles, de Grand Canyon en Yosemite Park bezocht en het was een vakantie om nooit meer te vergeten. Ik heb niet elke dag gevlogd, maar toch heel wat beelden bij elkaar verzameld voor deze gezellige vakantie vlog. Hij is redelijk lang, dus ik zou zeggen ga er lekker voor zitten en veel kijk plezier!

Mocht je vragen hebben over bepaalde dingen of bestemmingen, please let me know! Ik ben overigens ook nog wel van plan om een reisverslag te schrijven (die zal ik of hier of op Travellab.nl plaatsen) waarin ik wat gedetailleerder in ga op de locaties, wat we daar hebben gedaan en wat ik wel of niet aanraad dus die kan je ook nog verwachten. Maar uit ervaring weet ik dat ik daar altijd even tijd voor nodig heb :-) Ik voel me overigens nog steeds niet helemaal top, de jetlag is er nog een beetje maar ik ben vooral snipverkouden geworden. Bah! Gelukkig zijn deze zonnige dagen echt ontzeeeeettend chill. Op deze manier heb ik helemaal geen hekel aan de herfst haha! Anyways, ik hoop dat je met plezier naar deze vlog kijkt enne volgende week komt er nog een shoplog online met wat dingen die ik op vakantie heb gekocht. Stay tuned!

Veel liefs, Larissa
@larissaverbon

P.s. Mocht je trouwens deze blogpost eerder vandaag al gezien hebben (en een comment achter gelaten hebben) I’m sorry: ik heb per ongeluk onze blog offline geknikkerd waardoor alles wat vandaag op onze blog is gepost kwijt is. Ik heb dus zeker niet jouw comment verwijderd, maar dat heeft dus hiermee te maken. Wees zo vrij om je comment opnieuw achter te laten, want ik had ze helaas ook nog niet gelezen!

Netflix aanraders #5
Weekly Snaps #104
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Endlessweekendnl

7   298
3   240
5   266
6   130