Onze allereerste magazine cover!

Even geleden deelden we deze update vlog met jullie en daarin vertelden we dat we recentelijk een fotoshoot hadden, en niet zomaar een fotoshoot maar een fotoshoot voor de cover van Girlz magazine. And guess what… onze augustus editie ligt momenteel in de winkels hoor! We hadden nooit kunnen geloven dat wij op de cover van een bekend tijdschrift zouden komen te staan en om het dan ook echt in handen te hebben, dat is gewoon onwerkelijk. Wij zijn zo ongelofelijk blij, trots, verliefd en helemaal over the moon! 🌙

girlzmagazine-2
girlzmagazine-3

Girlz magazine is een bekend Nederlandstalig tijdschrift, je moet het vast wel kennen! Elke maand staat de editie weer ramvol leuke inspiratie, interessante interviews en mooie visuals. Een hele leuke en fijne afwisseling waardoor wij Girlz zelf ook al een hele tijd graag lezen. Je kunt je wel voorstellen dat toen we een paar maanden geleden gevraagd werden of wij op de cover wilden komen, een droom waarvan we eigenlijk niet eens wisten dat dit in ons vizier lag, uit ging komen. Ik bedoel, op covers van magazines zie je vaak de meest grote celebs staan en nu staan je girls van Endless Weekend erop. Hallo, wie kan ons even knijpen? Eh, maar niet te hard please!

In onze editie vind je naast ons op de cover ook een uitgebreid interview over ons privéleven, vertellen we details over onze vriendjes, hebben we het over onze vreselijke mode-keuzes van vroeger en delen we wie van ons een echte fashionista is, vertellen we hoe wij met ruzie’s tussen elkaar omgaan en ook wat onze toekomstdroom is, een droom die we nooit eerder openbaar hebben gedeeld! Ook heel leuk is de twee pagina’s die gewijd zijn aan de 30 redenen waarom je zus jouw bff zou (kunnen) zijn en waarin wij ons echt 110% kunnen vinden haha. Kortom, via deze editie leer je ons nóg meer kennen!

Check trouwens ook dit artikel op de website van Girlz voor een leuk mini behind the scenes verslag!

Ook is er een pagina gewijd aan onze #GIRLZsquad en stellen we je voor aan een aantal girlz die ontzettend belangrijk zijn in ons leven en vertellen we je waarom dat zo is en wat we samen meegemaakt hebben. Voor ons is dit een hele belangrijke en persoonlijke pagina, omdat hij helemaal gevuld is met super leuke en lieve toppers waar we echt niet zonder kunnen! En oja, pssst… als je nog geen genoeg van ons hebt gehad dan heb je geluk want er zit ook een mega grote poster van ons in – how flippin’ awesome! Helemaal leuk voor aan de muur of boven je bed natuurlijk 😜

girlzmagazine-4
girlzmagazine-5

Bij deze editie komt trouwens ook een leuk en handig zonnebril-koord, Tara draagt hem hierboven op de foto. Je kent het misschien nog wel van vroeger, maar deze (super functionele) koorden zijn weer helemaal back in fashion! Tara is onlangs haar favoriete Ray Ban Round zonnebril verloren (rest in peace!) en zij kan je vertellen dat zo’n koord echt ideaal was geweest. Plus, het is altijd leuk om een cadeautje bij een tijdschrift te krijgen toch?

We hebben al heel wat foto’s en berichtjes binnengekregen van lezeressen en kijkers die deze Girlz magazine ook in huis hebben gehaald en dat vinden we serieus zo ontzettend leuk om te horen. Super bedankt voor jullie support en zo leuk dat jullie nieuwsgierig zijn om meer over ons te weten te komen! Mocht je de Girlz editie van deze maand nog niet hebben, hij ligt momenteel gewoon nog in de schappen op je te wachten en ik zou zeggen: ga hem ook gezellig halen! Laat je ons daarna dan weten wat je ervan vond?

Girlz, nogmaals super súper bedankt voor deze kans en dat jullie aan ons hebben gedacht! 💜

Wat vind je van onze covershoot? En wat is nog een droom van jou?

Veel liefs, Larissa en Tara
@larissaverbon / @taraverbon 

Zwart ijs eten - summergoals #2
15 leuke zomer budgettoppers! Aflevering
Deel:

16 Reacties

 1. 8 augustus 2017 / 07:56

  Wowww ik vind het zo leuk voor jullie! Toen ik vroeger meiden magazines las, stonden er inderdaad amerikaanse celebs in. Zo tof dat jullie hier (als nederlandse beauties) gewoon op staan. Geniet ervan meiden. He-le-maal verdiend. :)

 2. 8 augustus 2017 / 08:21

  Super leuk voor jullie!! Leuk idd dat er nu Nederlandse meiden in staan. Stuk dichterbij :)

 3. 8 augustus 2017 / 08:29

  Wat ontzettend leuk! Hele mooie foto’s en een keer wat anders, uit Nederland.

 4. 8 augustus 2017 / 08:57

  Heel erg leuk! Dit is echt een heel bijzonder moment voor jullie, gefeliciteerd! De foto’s zijn prachtig geworden en ik ben benieuwd naar het interview.

 5. Jennifer
  8 augustus 2017 / 10:32

  Zo trots!! En heel erg vereerd dat ik er ook in sta, helemaal na die lieve omschrijving van hierboven! Jullie hebben het verdiend meiden, jullie werken keihard en verdienen wat mij betreft de wereld! X

 6. 8 augustus 2017 / 11:26

  Ik zag het gisteren toevallig nog in de schappen staan! Congrats!

 7. Naomi
  8 augustus 2017 / 11:49

  Super leuk dat jullie op de girlz staan!

 8. 8 augustus 2017 / 12:56

  Echt super tof! Het lijkt me zo surreal om op de voorkant te staan maar wel heel erg gaaf! Workgoals behaald haha

 9. Denise
  8 augustus 2017 / 14:48

  Supergaaf! Ik las vroeger de Girlz en nu heb ik de Girlz gekocht, omdat jullie op de voorkant staan <3

  x

 10. 8 augustus 2017 / 21:18

  Zo gaaf! Gefeliciteerd met jullie cover debut, dat er nog maar veel mogen komen, dat verdienen jullie! :)

 11. 8 augustus 2017 / 22:08

  YAY super tof! had het op instagram gezien en gereageerd maar nogmaals even hier, super leuk meiden!

 12. Cécile
  9 augustus 2017 / 23:08

  Waauw gefeliciteerd!! Jullie zijn een leuk stel zussen. Super uniek dat jullie dit meemaken en welverdiend!!! 😘

 13. 11 augustus 2017 / 22:02

  Gefeliciteerd! Echt super leuk, jullie hebben het verdient !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *