Aliexpress unboxing + try on shoplog!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

Hello! Vandaag heb ik een shoplog op je te wachten staan die ik al een hele tijd graag wilde opnemen, maar ik moest wel wachten tot ik alles (of zoveel mogelijk) van de bestelling binnen had… namelijk mijn allereerste Aliexpress unboxing + try on shoplog! Tara vertelde me een tijdje terug dat zij samenwerken met PostNL, waardoor je bestelling een stuk sneller in huis is dan voorheen. Ik vind het altijd wel leuk om lekker rond te neuzen op dit soort websites, maar het ontzettend lang moeten wachten op je bestelling vind ik altijd zo vervelend (of gewoon stom) dat dat me altijd tegenhield. Maar nu niet meer dus! Ik kreeg mijn items inderdaad aardig snel binnen en ik laat je in deze video zien wat ik heb geshopt, hoe het bevalt en ook hoe het staat. Kijk snel de video om te zien welke budgetprijsjes ik voor deze items heb betaald!

Bestel jij wel eens op dit soort websites? En welk item vind jij het meest geslaagd?

Liefs, Larissa
@larissaverbon

P.s.: Ik heb linkjes naar de items die ik heb geshopt in de beschrijving onder de video gezet! :)

Deze toilettas is amazeballs én functioneel tegelijk!
Weekly Snaps #36
Deel:

5 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 10:44

  Oh ja dit vind ik leuk!! Ali Express is altijd echt een typische hit or miss haha.

 2. 18 juni 2017 / 17:24

  Wat een leuke spulletjes! Vooral die tasjes voor in je reiskoffer lijken me erg handig! :)

 3. 18 juni 2017 / 19:50

  Super leuk! Ik vind het zo leuk om op AliExpress te surfen.. Ik heb nu twee pakketjes die onderweg zijn naar me! Van jouw shoplog lijken vooral de reiszakken me echt ideaal.

 4. Chell
  19 juni 2017 / 08:57

  Het enige enge aan Ali Express vind ik dat het makkelijker wordt om rechtstreeks dierenleed make-up te importeren naar Nederland.

  • 19 juni 2017 / 09:37

   Ik weet niet of het perse daardoor makkelijker wordt, want er zijn nog best wat andere merken die al makkelijker te verkrijgen zijn die ook aan dierproeven doen maar ik snap wat je bedoelt. Is ook een reden waarom ik geen make-up heb aangeschaft :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *