Aliexpress telefoon gadgets pt. 2 + winactie!


Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

In bovenstaande video test ik weer een aantal leuke gadgets voor je smartphone die ik op Aliexpress heb gevonden. Sites als Aliexpress zijn hier echt super leuk voor omdat er ten eerste echt van alles te vinden is en ten tweede is het meestal erg betaalbaar. En dat is altijd fijn wanneer je niet zeker weet waar je nou mee te maken hebt… Ik heb weer een aantal leuke dingen besteld en in deze video ga ik ze allemaal voor je uittesten! 

Joehoe, ik ben echt over elke gadget weer super erg te spreken! Nu ik een nieuwe telefoon heb, ga ik zeker even kijken of ik deze hoesjes opnieuw kan shoppen haha want ik vond ze alle drie echt super leuk. Ook het standaardje en de microfoon zijn handige (en super goedkope) aanwinsten die zeker wel van pas kunnen komen. Ben je ook enthousiast geworden, dan heb ik hieronder linkjes naar de items zodat je ze zelf ook kunt shoppen.

Shop de gadgets!

Telefoon microfoon
Plak telefoonhoesje
Telefoonhoesje met tasje
Telefoonhouder
Telefoon microfoon
Plak telefoonhoesje
Telefoonhoesje met tasje
Telefoonhouder
Telefoon microfoon
Plak telefoonhoesje
Telefoonhoesje met tasje
Telefoonhouder

Winactie!

In bovenstaande video heb ik een aantal gadgets laten zien, waaronder drie super leuke hoesjes en die ga ik allemaal weggeven! Er zal 1 hoesje per persoon gewonnen kunnen worden, zodat we in deze winactie meer winnaars hebben. Dat leek mij wel het leukste :) Alle hoesje zijn voor de iPhone 6 of 6 Plus en nu weet ik dat er waarschijnlijk teleurgestelde vragen komen ‘waarom ik alleen voor deze telefoons een hoesje heb’ en daar heb ik een heel simpel antwoord op: dat is de telefoon die ik in gebruik had! Toen ik deze hoesjes had geshopt, dat is inmiddels een aantal maanden (!) geleden, had ik nog niet gepland om een nieuwe telefoon te kopen en ik had deze hoesjes geshopt met de gedachte dat ik ze zelf zou kunnen gebruiken. Dus kortom, iPhone 6 en iPhone 6 Plus eigenaren: it’s your lucky day!

Hoesje #1.

Dit hoesje ziet er ten eerste heel erg tof uit, maar is daarnaast ook nog eens super functioneel. Natuurlijk beschermd hij goed je telefoon, maar het bijgeleverde ringetje is leuk om je telefoon aan een ketting, keycord of binnenin je tas te bevestigen. Zo raak je hem nooit meer kwijt en blijft hij in de buurt. Op de achterkant zit een leuk zakje met rits, die zo is gemaakt dat je er best wel wat spulletjes in kwijt kan. Super handig en hij ziet er gewoon stylish uit! Dit hoesje is voor de iPhone 6. 

Hoesje #2.

Jaa, ook dit is echt een topper en ik was zo verrast toen ik deze online tegen kwam. Het lijkt in eerste instantie een simpel hoesje, maar je kunt deze dus op verschillende oppervlakken plakken waardoor je telefoon blijft hangen. Super makkelijk als je ondertussen met andere dingen bezig bent, zoals je (huis)werk, make-uppen of misschien wel een hobby zoals tekenen of breien. Ik noem maar wat! Dit hoesje is voor de iPhone 6 Plus. 

Hoesje #3.

Ook dit hoesje lijkt in eerste instantie simpel en doodgewoon, maar schijn bedriegt! Allereerst is je telefoon erg goed beschermt in deze hoes vanwege het stevige plastic en de verdikte randjes bij de hoeken. Aan de achterkant bevindt zich een schuifje die je over de flitser kunt schuiven. Wanneer je telefoon gaat flitsen, licht je hele telefoon op wat er super mooi en gaaf uit ziet maar ook heel erg handig is voor gebruikers die slechthorend zijn. Je telefoon valt namelijk ineens een stuk meer op en dat is wel zo handig! Dit hoesje is voor de iPhone 6. 

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze hoesjes?

 • Zorg ervoor dat je eerst de telefoongadgets video hebt gezien. Nog niet gezien? Hij staat bovenaan dit artikel!
 • Laat onder dit artikel een comment achter (1 comment is voldoende) en laat me daarin weten dat je meedoet aan de winactie en op welk hoesje (#1, #2 of #3) jij kans zou willen maken.
 • Vergeet ook niet om een geldig e-mail adres achter te laten zodat je gecontacteerd kan worden.
 • De winactie is een week open, tot en met 14 januari 2018 en zal daarna zsm gecontacteerd worden door ons via de mail.

Veel liefs, Larissa
@larissaverbon 

Een nieuw jaar, een nieuwe make-up routine!
Weekly snaps #65
Deel:

235 Reacties

 1. Amy Bloos
  19 januari 2018 / 20:24

  superleuke winactie ik die zeker mee met het licht hoesje. echt super leuk. ik wil hem graag aan mijn zusje geven want zij verdient hem want ze woord geopereerd. dus ik wil hem als eerste cadeautje voor haar geven.

  jullie zijn echt super.:)

 2. Britt
  10 februari 2018 / 22:51

  Ik zou echt super graag het 3de hoesje willen want ik heb pas een nieuwe telefoon maar heb nog geen hoesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.