Action en toko shoplog


Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

Gisteren gingen wij naar de Action toe om een aantal dingen te zoeken die nog op onze interieur wishlist stonden. Deze winkel is daarvoor een heerlijke budgetproof natuurlijk! Daarna reden we door naar de Toko om nog meer inkopen te doen en ook daar zijn we goed geslaagd. In deze video combineren we de 2 in 1 shoplog en we vonden dat het wel kon, omdat we indo’s zijn haha! Bekijk de video meteen door op de playbutton hierboven te klikken ;)

Wat is jouw afkomst en wat is jouw lievelingseten?

Liefs Tara & Larissa
@EndlessWeekendNL

Deze 10 items móet je echt hebben, maar heb je eigenlijk niet nodig!
Glamglow Gravity Mud, Super Mud en Dreamduo review
Deel:

6 Reacties

 1. Laura
  11 januari 2017 / 16:42

  Aah nu wil ik ook weer naar de toko! Even spekkoek halen, voor de goede voornemens met gezond eten enzo haha!

 2. Chantal
  11 januari 2017 / 18:56

  Leuk om weer zo’n lange shoplog te zien! Heel ver terug (17e eeuw) is mijn familie Schots, maar voor de rest gewoon Nederlands. Mn moeders familie is op en top zeeuws.

  Tipje; vitamine D van kruidvat eigen merk is maar iets van €2 voor 200 tableten 1x daags ;) en de tabletten geven mij echt extra energie in de winter

  • Chantal
   12 januari 2017 / 12:37

   Ik liep net door de supermarkt en zag geraspte kokos liggen. Meteen gekocht, want herinnerde me ineens weer het lekkere broodbeleg dat ik laatst op heb; kokos met pure (of melk) hagelslag. Die vriendin had 100 gram kokos gemengd met een handjevol hagelslag en in een leuk potje gedaan. Ik had die combi nog niet eerder op brood op, maar was super lekker! Dus heb t net ook zelf gemaakt 😄

 3. 12 januari 2017 / 20:08

  Leuke video! Ik ben zelf gewoon Nederlands, maar wel met een grote liefde voor de Indonesische keuken. Ik heb een toko bij mij om de hoek zitten, dus daar ga ik ook regelmatig even langs. Er werkt een hele lieve mevrouw die me vaak tips geeft over bepaalde ingrediënten, superleuk! Favorieten zijn kentang blado en zelfgemaakte kentang kering. Kennen jullie Santai in Utrecht trouwens? Is een lunchtentje aan de Oudegracht (in het stukje van de Tiger) waar ze ontzettend lekkere broodjes (en menuutjes) hebben. De ayam java is zo geweldig lekker, ik heb mijn eigen versie van het recept inmiddels geperfectioneerd en het is echt mijn ultieme comfort food! Zeker een aanrader om eens te gaan eten als jullie het nog niet kennen :)

 4. 13 januari 2017 / 12:17

  Leuke video! Ook ik ben erg benieuwd hoe de vitamine D je bevalt Tara! :) Die siroop met rozen smaak lijkt me erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *