1e Kerstdag met familie – vlog

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Hele fijne kerstdagen allemaal! Gisteren hebben wij kerst gevierd met onze familie in Houten en dat was ontzettend gezellig. We aten weer een traditioneel diner, we speelden 30 seconds en pakten de cadeautjes uit. Ons lieve neefje Marshall was er dit jaar voor het eerst bij :) In deze vlog laten we je ook zien hoe wij onze Instagram foto’s schieten en bewerken. Kijk je mee?

We hebben echt mega veel leuke cadeaus ontvangen, enkele van ons lijstje maar een aantal waren ook zeker een verrassing. Natuurlijk draai het niet alleen daar om ;) We hebben veel gelachen gisteren en de mobieltjes lieten we in de tas zitten. Quality time is zo ontzettend belangrijk! Jammer dat het alweer voorbij is althans, voor ons zijn de kerstdagen nog niet helemaal voorbij, want we vieren het vandaag met onze schoonfamilie en ook dat wordt hartstikke gezellig!

Wanneer en met wie heb jij kerst gevierd?

Liefs Tara & Larissa
@taraverbon, @larissaverbon

 

Dit zijn onze nieuwe brillen!
Flamingo's, palmbomen en zeemeerminnen op Aruba - VLOG
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. Debby
    28 december 2018 / 22:33

    Heerlijke vlog !! En wat een superleuk kadootje met al die alpacas Hihi. Ik had toevallig voor de kerst een mail gestuurd, ik wil jullie ook graag iets opsturen dat ik tegenkwam. hopelijk willen jullie me terugsturen waar het naartoe mag? :)

@Endlessweekendnl

7   287
3   236
4   261
6   127