15 Manieren om de midi-skirt te dragen

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op ons youtube kanaal.

Het leek mij tof om eens een versnelde lookbook video op te nemen so here it is! Deze video heeft alleen een rustgevend muziekje op de achtergrond, ik ben benieuwd wat je ervan vindt. In deze video laat ik zien op welke manieren ik de midi-skirt wel eens draag en hoe ik het zou stylen, om jullie wat outfit ideeën te geven! Welke outfit vind je het leukst?

Mocht je benieuwd zijn naar de kledingstukkien die ik draag, bekijk dan de beschrijving onder de video (via YouTube) want daar heb ik het grootste deel gelinkt.

Heb jij ook een midi-skirt in de kast liggen? Hoe draag jij deze het liefst?

Liefs Tara
@taraverbon

(Be)spaar tips & DIY Bamboe spiegel
Weekly Snaps #130
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 16 juni 2019 / 19:42

  Super leuke outfits/combi’s. Mijn favoriet is toch wel nummer 5.

  Bettie

 2. Amanda
  17 juni 2019 / 10:29

  Hallo Tara,

  Wat een leuke video. Goed om inspiratie op te doen!
  Ik was benieuwd waar je standaard witte t-shirts vandaan komen. Dan bedoel ik dat witte t-shirt uit look 2
  Vaak diegene die ik tegenkom, schijnen door. Waar komen de shirts bij jou vandaan?

  Een wit t-shirt vind ik altijd goed om als basic in je garderobe te hebben.

  Liefs,
  Amanda

  • Tara
   Auteur
   18 juni 2019 / 09:48

   Hi Amanda, dankjewel! Het shirtje die ik draag in de video is van Tommy Hilfiger en dan het mannen t-shirt :) Waar alle andere kledingstukken vandaan komen heb ik in de beschrijving van de video genoemd (dit kun je zien op YouTube) met een linkje erbij als deze nog beschikbaar was! En in deze video van ons deelt Larissa haar favoriete witte t-shirts: https://www.youtube.com/watch?v=_7ucTAjLAlk&t=575s xx Tara

@Endlessweekendnl

8   308
3   242
6   268
6   131